Niemand zeggen Heiloo

Niemand zeggen Heiloo

Starts from: 26 januari 2017

Start Time 14:15  End Time16:00

Holleweg 111

Een lied- en poëziemiddag tijdens een ontmoetingsmiddag van de PKN Heiloo. We spelen dan ons programma ‘Niemand zeggen’.

Het leven kent talrijke geheimen: grote geheimen, kleine geheimen, valse geheimen, onoplosbare geheimen. En niet de minste van alle: het leven zelf als geheim, als mysterie. Het mysterie van de liefde, van de hoop, van leven en dood.

In muziek, beeld en poëzie spelen we ermee in ons nieuwe programma “Niemand zeggen’, waarin we ons onder andere lieten inspireren door deze woorden van Dietrich Bonhoeffer:

Geheim betekent niet eenvoudig iets niet weten. Niet de verste ster is het grootste geheim. In tegendeel: hoe dichter iets ons nadert, hoe beter we iets weten, hoe geheimzinniger het voor ons wordt. Niet de verste mens is het grootste geheim, maar de meest nabije. En zijn geheim wordt niet kleiner naarmate we meer van hem weten, nee, hoe dichter bij hoe meer geheim. En geen dieper geheim dan twee mensen die elkaar zo dicht naderen dat ze van elkaar houden.

 In de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg 111, 1851 KE Heiloo

Donderdag 26 januari was een goed en leuk optreden met ons programma ‘Niemand zeggen’. 35 Mensen, vooral bestaand uit een ontmoetingsgroep voor ouderen in Heiloo, gaven aan genoten te hebben en ook verrast te zijn door de opzet van het programma met muziek, liederen.gedichten, verhalen en beelden. Het is natuurlijk fijn om dat na afloop te horen. Het was ook goed om te zien hoe de mensen van de ontmoetingsgroep naar elkaar omkeken. De mensen werden met aandacht ontvangen.
Ook 4 ‘fans’ uit de IJmond waren komen kijken en luisteren. Plus 3 belangstellenden uit Castricum om kennis te maken met dit programma wat we 7 februari bij hun groep van de PKN in Castricum brengen. In de Maranathakerk.