Niemand zeggen Castricum

Niemand zeggen Castricum

Starts from: 7 februari 2017

Start Time 15:00  End Time17:00

Prins Hendrikstraat 1

Een lied- en poëzieprogramma tijdens een middag van de Werkgroep Ouderen Contact in Castricum.

Het leven kent talrijke geheimen: grote geheimen, kleine geheimen, valse geheimen, onoplosbare geheimen. En niet de minste van alle: het leven zelf als geheim, als mysterie. Het mysterie van de liefde, van de hoop, van leven en dood.

In muziek, beeld en poëzie spelen we ermee in ons nieuwe programma “Niemand zeggen’, waarin we ons onder andere lieten inspireren door deze woorden van Dietrich Bonhoeffer:

Geheim betekent niet eenvoudig iets niet weten. Niet de verste ster is het grootste geheim. In tegendeel: hoe dichter iets ons nadert, hoe beter we iets weten, hoe geheimzinniger het voor ons wordt. Niet de verste mens is het grootste geheim, maar de meest nabije. En zijn geheim wordt niet kleiner naarmate we meer van hem weten, nee, hoe dichter bij hoe meer geheim. En geen dieper geheim dan twee mensen die elkaar zo dicht naderen dat ze van elkaar houden.

Dinsdag 7 februari 15.00-17.00 uur. In de Maranathakerk aan de Prins Hendrikstraat 1, 1901 CB Castricum.

Zo’n 40 mensen tijdens de ontmoetingsmiddag van PKN in Castricum waren aanwezig. Het werd een mooi optreden waar opnieuw positief en enthousiast op gereageerd werd. Het is leuk om te merken dat publiek dat Achterom nog niet kent, onze opzet en inzet herkent en weet te waarderen.
Naast applaus kregen we tulpen met een persoonlijke boodschap. Aardig, en toch ook al een beetje lentegevoel…..