Niemand zeggen Hoorn

Niemand zeggen Hoorn

Starts from: 12 maart 2017

Start Time 16:00  End Time18:00

Kerkstraat 10 Hoorn

Het leven kent talrijke geheimen: grote geheimen, kleine geheimen, valse geheimen, onoplosbare geheimen. En niet de minste van alle: het leven zelf als geheim, als mysterie. Het mysterie van de liefde, van de hoop, van leven en dood.

In muziek, beeld en poëzie spelen we ermee in ons nieuwe programma “Niemand zeggen’, waarin we ons onder andere lieten inspireren door deze woorden van Dietrich Bonhoeffer:

Geheim betekent niet eenvoudig iets niet weten. Niet de verste ster is het grootste geheim. In tegendeel: hoe dichter iets ons nadert, hoe beter we iets weten, hoe geheimzinniger het voor ons wordt. Niet de verste mens is het grootste geheim, maar de meest nabije. En zijn geheim wordt niet kleiner naarmate we meer van hem weten, nee, hoe dichter bij hoe meer geheim. En geen dieper geheim dan twee mensen die elkaar zo dicht naderen dat ze van elkaar houden.

Zondag 12 maart 16.00 uur ‘Het Huis Verloren’ , Kerkstraat 10b Hoorn

Zaal open 15.30 uur

Ruim 40 mensen waren aanwezig in de sfeervolle ruimte van Het Huis Verloren. En zo hebben we wat van de geheimen van het leven gedeeld. En dat was goed!